Ορθοδοντική

Denta Clinic Icon

Ορθοδοντική

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε το πιο όμορφο χαμόγελο

Η Ορθοδοντική ασχολείται με την “ευθυγράμμιση” των δοντιών και των γνάθων. Η πιο πρόσφατη μέθοδος ορθοδοντικής θεραπείας είναι με διάφανους νάρθηκες (aligners).

Στην DENTA CLINIC χρησιμοποιούμε τα συστήματα διάφανων ναρθήκων Orthocaps® και Dentacaps όπως επίσης και το σύστημα κλασσικής ορθοδοντικής Fastbraces.

Η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσει ορθοδοντική θεραπεία ένα παιδί είναι η ηλικία των 7-8 ετών περίπου όταν υπάρχει ανάγκη για πρώιμη θεραπεία (όταν υπάρχει δυσαναλογία των γνάθων) ή περίπου 11-12 ετών όταν το πρόβλημα εντοπίζεται μόνο στις θέσεις των δοντιών (“στραβά δοντάκια”).

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει η δυνατότητα μετακίνησης των δοντιών σε όλες τις ηλικίες καθιστώντας έτσι την ορθοδοντική θεραπεία εφικτή σε ενήλικες

Αόρατη Ορθοδοντική

Ορθοδοντική Denta
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κλασσική Ορθοδοντική

Ορθοδοντική Denta
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Denta Clinic Icon

ΠΡΟΛΗΨΗ

“Καλύτερο το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν”, γι’ αυτό και είναι σημαντική η σωστή ενημέρωση παιδιών και ενηλίκων, όσον αφορά τη στοματική υγιεινή καθώς και τις διατροφικές συνήθειες.

Denta Clinic Icon

ΔΙΑΓΝΩΣΗ

Λεπτομερής οδοντιατρική εξέταση πραγματοποιείται κατά την αρχική επίσκεψη. Μετά τη συλλογή των απαραίτητων πληροφοριών, θα τεθεί η διάγνωση και θα αναλυθούν τα εναλλακτικά σχέδια θεραπείας.

Denta Clinic Icon

ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η επιστημονική μας ομάδα με άρτια εκπαίδευση και συνεχή επιμόρφωση είναι σε θέση να αντιμετωπίσει το σύνολο των οδοντιατρικών αναγκών των ασθενών μας.

Denta Clinic Πρότυπο Οδοντιατρείο Θεσσαλονικη

Ωράριο Λειτουργίας

  • Δευτέρα :10:00 - 18:00
  • Τρίτη :13:00 - 21:00
  • Τετάρτη :13:00 - 21:00
  • Πέμπτη :10:00 - 18:00
  • Παρασκευή :10:00 - 18:00