Καθαρισμός

Denta Clinic

Καθαρισμός

Κατά τον καθαρισμό γίνεται αφαίρεση της πλάκας και της πέτρας από τα δόντια. Είναι μια απλή και ανώδυνη διαδικασία και ολοκληρώνεται σε μία επίσκεψη, η συχνότητα ωστόσο των επισκέψεων δεν είναι ίδια για όλους τους ασθενείς και καθορίζεται από το περιστατικό. Το τυπικό πρωτόκολλο πρόληψης και ελέγχου είναι να γίνεται κάθε εξάμηνο.

Ο οδοντικός καθαρισμός είναι απαραίτητος προκειμένου να προληφθούν οι περιοδοντικές νόσοι στο αρχικό τους στάδιο και πριν προκαλέσουν ανεπανόρθωτη βλάβη στους ιστούς που στηρίζουν τα δόντια (στα ούλα και το οστό των γνάθων). Οι περιοδοντικές νόσοι αν μείνουν αθεράπευτες μπορεί να οδηγήσουν σε απώλεια δοντιών.

Denta Clinic Icon

ΠΡΟΛΗΨΗ

“Καλύτερο το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν”, γι’ αυτό και είναι σημαντική η σωστή ενημέρωση παιδιών και ενηλίκων, όσον αφορά τη στοματική υγιεινή καθώς και τις διατροφικές συνήθειες.

Denta Clinic Icon

ΔΙΑΓΝΩΣΗ

Λεπτομερής οδοντιατρική εξέταση πραγματοποιείται κατά την αρχική επίσκεψη. Μετά τη συλλογή των απαραίτητων πληροφοριών, θα τεθεί η διάγνωση και θα αναλυθούν τα εναλλακτικά σχέδια θεραπείας.

Denta Clinic Icon

ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η επιστημονική μας ομάδα με άρτια εκπαίδευση και συνεχή επιμόρφωση είναι σε θέση να αντιμετωπίσει το σύνολο των οδοντιατρικών αναγκών των ασθενών μας.

Denta Clinic Πρότυπο Οδοντιατρείο Θεσσαλονικη

Ωράριο Λειτουργίας

  • Δευτέρα :10:00 - 18:00
  • Τρίτη :13:00 - 21:00
  • Τετάρτη :13:00 - 21:00
  • Πέμπτη :10:00 - 18:00
  • Παρασκευή :10:00 - 18:00