Εμφυτευματολογία

Denta Clinic

Εμφυτευματολογία

Τα εμφυτεύματα είναι τεχνητές ρίζες που τοποθετούνται όπου έχουμε έλλειψη δοντιών. Πάνω στα εμφυτεύματα στηρίζονται τα δόντια που λείπουν (στεφάνες) χωρίς να στηρίζονται στα διπλανά δόντια.
Τα εμφυτεύματα τοποθετούνται με μια γρήγορη και ελάχιστα επεμβατική διαδικασία.
Με την κατάλληλη φροντίδα και σωστή στοματική υγιεινή, τα εμφυτεύματα αποτελούν μόνιμες λύσεις.
Αντίθετα από τις συμβατικές οδοντιατρικές γέφυρες, δεν επηρεάζουν καθόλου τα παρακείμενα δόντια. Με την αποκατάσταση της οδοντοφυΐας με στεφάνες που τοποθετούνταιστα εμφυτεύματα αποτελούν σχεδόν φυσική εμφάνιση και η ομορφιά του χαμόγελου σας διατηρείται.
Πολλοί άνθρωποι που επιλέγουν την θεραπεία με εμφυτεύματα, αναφέρουν σημαντική βελτίωση της αυτοπεποίθησης και της άνεσης.

PRGF - Οστικό Μόσχευμα

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εμφυτευματολογία Denta
Denta Clinic Icon

ΠΡΟΛΗΨΗ

“Καλύτερο το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν”, γι’ αυτό και είναι σημαντική η σωστή ενημέρωση παιδιών και ενηλίκων, όσον αφορά τη στοματική υγιεινή καθώς και τις διατροφικές συνήθειες.

Denta Clinic Icon

ΔΙΑΓΝΩΣΗ

Λεπτομερής οδοντιατρική εξέταση πραγματοποιείται κατά την αρχική επίσκεψη. Μετά τη συλλογή των απαραίτητων πληροφοριών, θα τεθεί η διάγνωση και θα αναλυθούν τα εναλλακτικά σχέδια θεραπείας.

Denta Clinic Icon

ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η επιστημονική μας ομάδα με άρτια εκπαίδευση και συνεχή επιμόρφωση είναι σε θέση να αντιμετωπίσει το σύνολο των οδοντιατρικών αναγκών των ασθενών μας.

Denta Clinic Πρότυπο Οδοντιατρείο Θεσσαλονικη

Ωράριο Λειτουργίας

  • Δευτέρα :10:00 - 18:00
  • Τρίτη :13:00 - 21:00
  • Τετάρτη :13:00 - 21:00
  • Πέμπτη :10:00 - 18:00
  • Παρασκευή :10:00 - 18:00