Υπηρεσίες

Denta Clinic Icon

Υπηρεσίες Denta

Οδοντιατρείο Denta Θεσσαλονίκη

Ο όρος Αισθητική Οδοντιατρική αναφέρεται στο σύνολο των διαδικασιών που σαν σκοπό έχουν να διατηρήσουν ή να βελτιώσουν την εμφάνιση και τη λειτουργία του χαμόγελού μας.

Denta Services Laser

Το Laser είναι φως υψηλής ενέργειας που παράγεται μέσα στην συσκευή και προωθείται στη χειρολαβή του οδοντίατρου, χρησιμεύοντας ως εργαλείο θεραπείας για τα ούλα.

Αόρατη Ορθοδοντική Denta

Η Ορθοδοντική ασχολείται με την “ευθυγράμμιση” των δοντιών και των γνάθων. Η πιο πρόσφατη μέθοδος ορθοδοντικής θεραπείας είναι με διάφανους νάρθηκες (aligners).

Οδοντιατρείο Denta Θεσσαλονίκη Wand

Το Wand® STA είναι ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα που παρέχει άμεση και εντελώς ανώδυνη αναισθησία (για όλους τους τύπους αναισθησίας) στην οδοντιατρική πράξη.

Οδοντιατρείο Denta Θεσσαλονίκη

Στην οδοντιατρική, η πρόληψη αποτελεί την καλύτερη θεραπεία. Η επίσκεψη στον οδοντίατρο δυο φόρες το χρόνο για προληπτικό έλεγχο και για καθαρισμό των δοντιών είναι απαραίτητη.

Οδοντιατρείο Denta Θεσσαλονίκη

Η κλασσική οδοντιατρική επικεντρώνεται στην στοματική υγιεινή, πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των ασθενειών του στόματος.

Παιδοδοντία Denta

Η ανάγκη πρόληψης της στοματικής υγείας ξεκινά από τη νηπιακή ηλικία. Λίγο καιρό μετά την εμφάνιση του πρώτου νεογιλού δοντιού (όχι πάνω από 1 χρόνο) είναι καλό να γίνεται η πρώτη επίσκεψη του παιδιού στον οδοντίατρο.

Οδοντιατρείο Denta Θεσσαλονίκη

Στη χειρουργική στόματος περιλαμβάνονται επεμβάσεις όπως η τοποθέτηση εμφυτευμάτων, η εξαγωγή έγκλειστου φρονιμίτη, η ακροριζεκτομή και η χειρουργική των ούλων.

Περιοδοντολογία Denta

Οι νόσοι των ούλων είναι κυρίως η ουλίτιδα (αναστρέψιμη κατάσταση) και η περιοδοντίτιδα. Η ουλίτιδα είναι ή φλεγμονή των ούλων που προκαλείται από μικροβιακά ερεθίσματα, την μικροβιακή πλάκα…

Εμφυτευματολογία Denta

Τα εμφυτεύματα είναι τεχνητές ρίζες που τοποθετούνται όπου έχουμε έλλειψη δοντιών. Πάνω στα εμφυτεύματα στηρίζονται τα δόντια που λείπουν (στεφάνες) χωρίς να στηρίζονται στα διπλανά δόντια.

denta services

Τα δόντια που λείπουν πρέπει να αντικαθίστανται άμεσα καθώς η απώλειά τους έχει επίπτωση και στην υγεία και στην αισθητική του στόματος.

Ωράριο Λειτουργίας

  • Δευτέρα :10:00 - 18:00
  • Τρίτη :13:00 - 21:00
  • Τετάρτη :13:00 - 21:00
  • Πέμπτη :10:00 - 18:00
  • Παρασκευή :10:00 - 18:00